Sunday, July 17, 2011

Stuff in da Telok Gong!

Hye....sorry for not update my blog for a long time...
wakka..Seminggu ak nak wat preparation untuk program yg akan aku ceritakan nih.
Untuk pegetahuan kowunk sumer, Stuff ni adalah, Student Facilitating Front kelab yang berasal dari uia gombak.Nak tau lebih lanjung blh add group nih ey kawan2..http://www.facebook.com/groups/124955697537952 So nak jadikan cter...kelab ak nih telah mengassign kan aku menjadi pm untuk program nih. PM tuh bukan Perdana Menteri..tapi maksudnyer Program Manager. at first aku rasa cam x layak je, haha..tapi berkat sokongan kawan2, aku usahakan jugak la, lgipun nih nak buktikan kat catwomen aku ley jadi leader...eleh..=p


 Dri aku  merepet panjang2, baik aku cter kan program nih, program nih telah berlangsung di SAR Intergrasi Teluk Gong. Tak silap ak 22 org dari uia join program nih. aku akan menceritakan prog ini melalui gambar..X dapat la cooot ak nak tulis..korang gak boring nanti kan....




Gambar kat atas nih gambar masa mula2 kami datang dalam kul 430. datang agak terkejut gak keadaan sekolah yang sdikit kecil berbnading sekolah-sekolah lain yang pernah ak pergi.Dtang2 jer tgk perh....ramai kanak2 menyerbu kami.ha..tgk la gambar diatas tuh..da rasa macam retis dak bak kata andy..wakaka..

Nih lak gambo golongan hawa yang join program nih. Ni dalam surau kat sekolah tue..tgk kat tingkap tuh..siap ader dak kecik skodeng nak tengok cun ker tak akak-akak yang datang..wakakak...kalo nak cari calon bini solehah ..haa..tgk la nih...pilih2..sumernyer bek2 nih..=p



hahaha...ni kalaka ayam..yang mamat wat muker itik baju biru tuh adelah poji selaku vice president untuk kelab nih. tgk lah wajah-wajah kami yang ala-ala kegedikan.wakakaka...bajet comel jer msing-masing..tpi yang cnfirm nyer..sorg jer mamat macho dalam gambar nih yg tgh2 tue..wakakaka...perasantan jap..jgn maraaaa...=p


 Wajah kepenatan haziq selaku faci dan kuwe selaku special task...tido kat toto ak plak tue...ceit!!!





 Membantu ustaz disitu memasang kipas...aku duduk jer kat situ baejt pro..padahal x taw per2..wakaka..




 hahaha...arap mencalitkan serbuk kunyit kepada salah seorg murid yang menyertai program nih..time nih diorg maen bom2 tuh..tah per nama dier...wkwkw..



Pic adik2 yang berpakaian ala2 sexy mumia. Agak kreatif gak diorg nih...ader yang siap wat bende x snonoh kat mumia nih..lol..



Perbincangan comitte bersama ustazah dewi yang amat manis dan baek bersama kami sebelum memulakan program.
 Atas permintaan kuwe...gambar nih diuploadkan untuk memuaskan hati mereka...zzzzzz
 Bell pertama kali menjadi fasilitator sekolah...wakakak...dan nad selaku softliner yang mantop! korunk nak nagis suro dier softliner korunk...x nangis ptong jari beb...
 Lihat lah wajah kegembiraan adik-adik disana..amat membahagiakan kami...( cewah....wkwkwk..)
 ZZZZz....korunk nilaikan lah sndri....zzzzzz...


hahaha..lastly but not least... gambar last kami bersama adik-adik dan guru besar sekolah nie..its really fun and challenging job here..kerana adik2 kat sana boleh dikatakan degil giler2..bak kata acap..kalo adik sndri da lama piang da! wkakaka..anyway they still children..pray for them to be a good student ..insyallah..=)

Gambar byk lagi..tpi disebabkan broadband ak da sampai limit..ni jer yang mampu ak kuarkan....sapa ahli telok gong nak collection pic nih..blh email kat ak..ok! adlyira646@gmail.com..
next entry kalo ader masa ak akan update blog nih..thanks reader..=)

2 comments:

  1. aku ader wat link blog ko kt post aku...jgn marah eee

    ReplyDelete